Keanicilla on oma konsepti

Toteutustapamme lähtökohtana on, että asiakkaan liiketoiminta voi jatkua samalla tasolla muutos- ja korjaustöiden aikana kuten ennenkin ja parhaassa tapauksessa jopa vilkastua. Ajoitus ja yhteispeli ovat ratkaisevia tekijöitä onnistuneessa toteutuksessa. Asiakkaan liiketoiminta ja Keanicin työt sovitetaan saumattomasti yhteen. Olemme kehittäneet KEANIC NONSTOP-konseptin, jolla tämä on mahdollista.

Keanic pitää lupauksensa

Sitoudumme tekemään toimeksiantonne luotettavasti ja sovitussa aikataulussa laatutavoitteenne mukaisesti. Palvelemme asiakkaitamme pienissä ja isoissa liiketilojen muutos- ja korjaustöissä kokonaisvaltaisesti "avaimet käteen" -periaatteella. Hoidamme myös joustavasti liiketilojenne kunnostus- ja huoltotoimenpiteet.

Henkilöstömme on korkean ammattitaidon omaavia alansa ammattilaisia. Oman henkilöstömme lisäksi meillä on vakiintunut erikoisalojen yhteistyökumppaneiden verkosto. Sekä oma henkilöstö, että yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet Keanic Nonstop-konseptin toteutustapaan ja sen jatkuvaan kehittämiseen Meille on tärkeää, että asiakkaamme liiketoiminta sujuu muutos- ja korjaustöiden ajan ja entistä paremmin uusituissa tiloissa.

Kestävää kehitystä

Otamme toiminnassamme huomioon luonnonvarojen säästämis- ja säilyttämismahdollisuudet. Varmistamme, että työssä käytettävät aineet ja tarvikkeet ovat laadukkaita ja käyttökohteeseen soveltuvia.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Keanic Oy

Tomi Sundström
Toimitusjohtaja

040-5450 441